Bogdesign - et lille stykke kunst

Hver gang jeg har haft fornøjelsen af, at samarbejde med forfattere og bogforlag omkring et bogomslag, efterlader det en lille selvstændig men uskreven historie. Det er enormt inspirende for resultatet, når vi har de indledende samtaler inden designprocessen går i gang.

Opbygningen, illustrationerne, skrifttyperne og farvevalg, skal ved første øjekast kunne afkodes. For mig er det ikke blot et omslag, men et lille kunstværk.

Hvad enten du er debuterende forfatter eller forlag, er du altid velkommen til at kontakte mig, for hjælp til din næste bog.

Bøgerne med "Læs uddrag" kan du få en smagsprøve af indholdet.

Nyeste bogdesign

Duft dig glad, ny bog, bogdesign

Skøn bog, der dufter langt væk af indsigt og viden om æteriske oliers påvirkning af vores følelser

 

Du vil blive overrasket over, hvor meget vores lugtesans spiller en rolle og hvor meget vi selv er istand til at påvirke vores følelser. 

Heidie Kosiara, har udgivet hendes debut-bog Duft dig glad, der bygger på mange års erfaring og praktik med æteriske olier.

Heidies speciale er særligt sensitive børn. Hun har en unik evne til at hjælpe de sensitive børn, som er udfordret i hverdagn. Det er erfaringer fra sit arbejde med børn og voksne, kombineret med erfaringerne med at anvende æteriske olier i dette arbejde, der er Heidies udgangspunkt for Duft dig glad.

Bogen er på 132 sider.

 

Læs uddrag

Lotte satte sig ind i bogens karakterer og historie herunder det svære emne, selvskade, og udarbejdede derefter et grafisk design, der afspejlede fortællingen. Et design, der har høstet megen ros. 

Under hele forløbet havde Lotte og jeg et rigtig fint samarbejde, hvor hun kræsede om detaljerne. 

Lotte er en meget dygtig grafisk designer med en stor indlevelsesevne og jeg kan varmt anbefale hende”. 

– Peter Solberg Dirksen, Forfatter