Kundereferencer

EgoLibris
Snepryd
Børnebogsforlaget
Danmarks fiskeriforening

Ditte Birkjær Boll
Clemenstrykeriet

Braaten+Petersen
Pia Stærmose
Lowin
Rikke Thorbjørn

Universal Knitwears
Morten Remar

Air Motion Systems (AMS)
Sorgenfri Specialiteter
2B Pack
Brændgaard Textil
Kanonen
Elsebeth Hauge

Funhall
Hjarbæk Camping
Hermanrud
ChiCare
Bay Art
... med flere

Ditte Birkjær

Bogdesign og opsætning

"Samarbejdet med Lotte om min bog har været utrolig behageligt og effektivt. Hun var hurtig til at spore sig ind på mine ønsker, var meget kreativ og konstruktiv. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, og kan til enhver tid anbefale Lotte og hendes arbejde."

– Ditte Birkjær, forfatter

Fem søstre

Bogdesign og opsætning

"Vi er så ovenud tilfredse med resultatet, at vi kun kan sige tusind, tusind tak. Bogen udstråler netop den stemning, vi gerne ville formidle, og det er hele vejen igennem.

Dine professionelle valg giver netop plads til, at helheden er prof, men samtidig også viderebringer den varme og glæde, vi drømte om. Du fangede straks intentionerne og kunne samle de mange brikker til en helhed.

Vi har i et halvt år gennemløbet en proces, hvor den totale fiasko lurede, til vi nu står med et unikt værk som vi er mega stolte over. Du kom lige på rette tidspunkt, og siden da, har alt klappet.

Tak for et herligt samarbejde."

– På de fem søstres vegne, Anne Marie, forfatter

Rikke Thorbjørn

Bogdesign og opsætning

"Jeg brugte Lotte Lund fra Grafisk Genvej, da jeg skulle udgive min bog og kan varmt anbefale hende. Udover at være professionel og dygtig til sit fag, er hun et meget venligt og tålmodigt væsen, der tager diverse udfordringer med ro og positivitet. Jeg kom ved en fejltagelse til at klokke i det, hvilket kostede Lotte en hel del tid, men end ikke her, løftede hun et bryn.

Med Lottes hjælp har jeg fået lavet en bog, som er lækker og indbydende og samtidig til en konkurrencedygtig pris.
En varm anbefaling herfra."

– Rikke Thorbjørn, forfatter

Elsebeth Hauge

Bogdesign og opsætning

"Lotte Lund - Grafisk Genvej, er fantastisk at arbejde sammen med. Hun er fagligt dygtig og meget professionel i sin tilgang til det grafiske arbejde. Som kunde føler jeg mig i trygge hænder. Lotte giver brugbare input og gode råd ud over hvad der kunne forventes af en grafisk samarbejdspartner, og hun har hurtigt en fornemmelse af hvad man søger.

Jeg vælger helt sikkert Lotte igen næste gang jeg skal bruge en grafiker. "

– Elsebeth Hauge, forfatter

Funhall

Pressemeddelelse, tekst

"Vi sendte en "hjemmelavet" pressemeddelse til Lotte torsdag formiddag. Dagen efter kom den retur - omskrevet og klar til at sende til medierne.

Mandag sendte vi igen - denne gang en folder. Tirsdag middag kom den retur med en masse rettelser...

Vi tænkte hold da op!! Men læste rettelserne efter og kunne godt se, det var godt, vi fik hende til at læse den igennem. For der var mange, super gode vendinger og udtryk, som vi slet ikke selv kunne komme på." 

– Martin og Lene, Funhall

TOOL-MAN

Logo, hjemmeside, bildeko

"Jeg tog kontakt til Lotte, da jeg skulle have lavet et logo og en ny hjemmeside, samt reklame til bilen. Efter et hyggeligt møde, fik Lotte hurtigt lagt nogle ideer på bordet. I løbet af kort tid, havde hun designet en hjemmeside, lige efter mit ønske og behov. 

En yderst positiv oplevelse. 

Kreativ, handlekraftig og professionel.

– Lasse Andersen, TOOL-MAN

Peter Solberg Dirksen

Bogdesign

”Jeg havde et tæt samarbejde med Lotte Lund, da hun designede bogomslaget til min ungdomsroman, Cutter. 

Lotte satte sig ind i bogens karakterer og historie herunder det svære emne, selvskade, og udarbejdede derefter et grafisk design, der afspejlede fortællingen. Et design, der har høstet megen ros. 

Under hele forløbet havde Lotte og jeg et rigtig fint samarbejde, hvor hun kræsede om detaljerne. 

Lotte er en meget dygtig grafisk designer med en stor indlevelsesevne og jeg kan varmt anbefale hende”. 

– Peter Solberg Dirksen, Forfatter

Morten Remar

Bogdesign

"Jeg vil bare sig tak for et usædvanligt flot og vellykket omslag for DETONATOR. Det passer rigtig godt til indholdet. Samtidig synes jeg det er let at følge op på, med de kommende bøger. Tak for det.”

– Morten Remar, forfatter og musiker

Hermanrud

Hjemmeside

“Lotte ved, hvad hun laver. Hun går professionelt og grundigt til værks når hun udarbejder forslag til logo, visitkort og hjemmeside. Med udgangspunkt i mine løse tanker, ideer og ønsker og med hendes fleksible tilgang til opgaven har processen været præget af et tæt og positivt samarbejde. Ændringer har helt naturligt været til diskussion og beslutninger har vi taget sammen.   

Hun formår at ramme en personlig og tilpas underspillet linje, der sætter mit produkt og min person sammen til en unik helhed - enkelt og klart.”

– Britt Hermanrud

J. R. Andersen

Bogdesign

"Lotte Lund fra Grafisk Genvej hjalp mig gennem "junglen" med at få udgivet mine bøger, og herunder bla. med at få skabt nogle flotte og professionelle bogomslag, som passede godt til bøgerne. Jeg har gennem hele processen udelukkende oplevet hende og virksomheden som utroligt dygtige, kreative, venlige, serviceminded og hjælpsomme, og kan uden forbehold anbefale Lotte Lund og Grafisk Genvej til andre, som har behov for bogudgivelse eller andre grafiske arbejde."

– Jørgen R. Andersen, Forfatter

Pia Stærmose

Omslagsdesign, bogsats og hjemmeside

GrafiskGenvej har designet bogomslaget til min debutroman FJORD, og jeg var straks så begejstret for Lottes forslag, at jeg besluttede, at hun også skulle lave min hjemmeside. Lotte forstod umiddelbart mit univers og det landskab jeg skriver i, og derfor blev både bogomslag og hjemmeside et smukt udtryk for Lottes ”fornemmelse for sne.”

– Pia Stærmose

Lowin

Tryksager

"Skal vi have omsat nogle tanker til forskellige tekster eller opsætninger er Lotte hurtig til at fange budskabet – som vi gerne vil have dette – fra tanker til tryk – hurtigt og effektivt."

– Kurt, Lowin

Snepryd

Logo, Bogdesign og opsætning

"Lotte er nem at arbejde sammen med, hun forstår forfatterne og kommer med gode forslag til layout, som endnu ikke er slået fejl. Alle de bøger Lotte har sat op for os, kan lånes på udvalgte biblioteker i Danmark. 

Som nyt forlag, var jeg dybt afhængig af hjælp til opsætning af bøger. Derfor blev jeg rigtig glad, da Lotte bød ind med sin hjælp. Ikke kun til opsætning af bøger, men også marketingmateriale, forslag til forbedringer i bøger, samt sparring i forhold til udvikling af forlagets ydelser. Hun har udarbejdet en forlagspakke til forlaget.

 
Hun har opsat: Dagene løber halt, Sirius min ven, Den klamme hånd, Elvas magiske skattekiste, Solstrejf, Kuntraster, Jeg bliver født på side 46 og Hvor der er stille. 
 
Lotte har deltaget i den kendte komiker og forfatter, Thomas Wivels bogreception og udviser derfor personlig interesse i at deltage til arrangementer i forlaget. Hun er udadvendt, varm, vellidt og nem at arbejde sammen med.  
 
Når man får sat bøger op hos Lotte, får man altid hendes ærlige mening, hun skal nok fortælle forlag og forfatter, hvis layoutet, billederne eller opsætningen ikke fungerer. Derfor er jeg tryg ved at bruge Lotte. 
 
Forfatterne er meget tilfredse med deres Layout. Senest var hun med til at opsætte romanen Solstrejf, som blev udsolgt allerede en måned efter den udkom. Forfatterne havde et særligt ønske til forside billede, det ordnede Lotte lynhurtigt uden problemer. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Lottes hjælp har været med til at bogen er blevet en succes.

– Britta Steen, Bogforlaget Snepryd