Kundereferencer

EgoLibris
Snepryd
Air Motion Systems (AMS)
Danmarks fiskeriforening

Viborg Autocamperudlejning

Braaten+Petersen
Pia Stærmose
Lowin
Tool-man

Universal Knitwears

Sorgenfri Specialiteter
2B Pack
Brændgaard Textil
Fredensborghusene
Kanonen

Funhall
Hjarbæk Camping
Hermanrud
Handelsgården
Den smidige hest

Funhall

Pressemeddelelse, tekst

Vi sendte en "hjemmelavet" pressemeddelse til Lotte torsdag formiddag. Dagen efter kom den retur - omskrevet og klar til at sende til medierne.

Mandag sendte vi igen - denne gang en folder. Tirsdag middag kom den retur med en masse rettelser...

Vi tænkte hold da op!! Men læste rettelserne efter og kunne godt se, det var godt, vi fik hende til at læse den igennem. For der var mange, super gode vendinger og udtryk, som vi slet ikke selv kunne komme på. 

– Martin og Lene, Funhall

TOOL-MAN

Logo, hjemmeside, bildeko

"Jeg tog kontakt til Lotte, da jeg skulle have lavet et logo og en ny hjemmeside, samt reklame til bilen. Efter et hyggeligt møde, fik Lotte hurtigt lagt nogle ideer på bordet. I løbet af kort tid, havde hun designet en hjemmeside, lige efter mit ønske og behov. 

En yderst positiv oplevelse. 

Kreativ, handlekraftig og professionel.

– Lasse Andersen, TOOL-MAN

Peter Solberg Dirksen

Bogdesign

”Jeg havde et tæt samarbejde med Lotte Lund, da hun designede bogomslaget til min ungdomsroman, Cutter. 

Lotte satte sig ind i bogens karakterer og historie herunder det svære emne, selvskade, og udarbejdede derefter et grafisk design, der afspejlede fortællingen. Et design, der har høstet megen ros. 

Under hele forløbet havde Lotte og jeg et rigtig fint samarbejde, hvor hun kræsede om detaljerne. 

Lotte er en meget dygtig grafisk designer med en stor indlevelsesevne og jeg kan varmt anbefale hende”. 

– Peter Solberg Dirksen, Forfatter

Morten Remar

Bogdesign

"Jeg vil bare sig tak for et usædvanligt flot og vellykket omslag for DETONATOR. Det passer rigtig godt til indholdet. Samtidig synes jeg det er let at følge op på, med de kommende bøger. Tak for det.”

– Morten Remar, forfatter og musiker

Hermanrud

Hjemmeside

“Lotte ved, hvad hun laver. Hun går professionelt og grundigt til værks når hun udarbejder forslag til logo, visitkort og hjemmeside. Med udgangspunkt i mine løse tanker, ideer og ønsker og med hendes fleksible tilgang til opgaven har processen været præget af et tæt og positivt samarbejde. Ændringer har helt naturligt været til diskussion og beslutninger har vi taget sammen.   

Hun formår at ramme en personlig og tilpas underspillet linje, der sætter mit produkt og min person sammen til en unik helhed - enkelt og klart.”

– Britt Hermanrud

J. R. Andersen

Bogdesign

"Lotte Lund fra Grafisk Genvej hjalp mig gennem "junglen" med at få udgivet mine bøger, og herunder bla. med at få skabt nogle flotte og professionelle bogomslag, som passede godt til bøgerne. Jeg har gennem hele processen udelukkende oplevet hende og virksomheden som utroligt dygtige, kreative, venlige, serviceminded og hjælpsomme, og kan uden forbehold anbefale Lotte Lund og Grafisk Genvej til andre, som har behov for bogudgivelse eller andre grafiske arbejde."

– Jørgen R. Andersen, Forfatter

Pia Stærmose

Omslagsdesign, bogsats og hjemmeside

GrafiskGenvej har designet bogomslaget til min debutroman FJORD, og jeg var straks så begejstret for Lottes forslag, at jeg besluttede, at hun også skulle lave min hjemmeside. Lotte forstod umiddelbart mit univers og det landskab jeg skriver i, og derfor blev både bogomslag og hjemmeside et smukt udtryk for Lottes ”fornemmelse for sne.”

– Pia Stærmose

Lowin

Tryksager

"Skal vi have omsat nogle tanker til forskellige tekster eller opsætninger er Lotte hurtig til at fange budskabet – som vi gerne vil have dette – fra tanker til tryk – hurtigt og effektivt."

– Kurt, Lowin

Snepryd

Logo, Bogdesign og opsætning

"Lotte er nem at arbejde sammen med, hun forstår forfatterne og kommer med gode forslag til layout, som endnu ikke er slået fejl. Alle de bøger Lotte har sat op for os, kan lånes på udvalgte biblioteker i Danmark. 

Som nyt forlag, var jeg dybt afhængig af hjælp til opsætning af bøger. Derfor blev jeg rigtig glad, da Lotte bød ind med sin hjælp. Ikke kun til opsætning af bøger, men også marketingmateriale, forslag til forbedringer i bøger, samt sparring i forhold til udvikling af forlagets ydelser. Hun har udarbejdet en forlagspakke til forlaget.

 
Hun har opsat: Dagene løber halt, Sirius min ven, Den klamme hånd, Elvas magiske skattekiste, Solstrejf, Kuntraster, Jeg bliver født på side 46 og Hvor der er stille. 
 
Lotte har deltaget i den kendte komiker og forfatter, Thomas Wivels bogreception og udviser derfor personlig interesse i at deltage til arrangementer i forlaget. Hun er udadvendt, varm, vellidt og nem at arbejde sammen med.  
 
Når man får sat bøger op hos Lotte, får man altid hendes ærlige mening, hun skal nok fortælle forlag og forfatter, hvis layoutet, billederne eller opsætningen ikke fungerer. Derfor er jeg tryg ved at bruge Lotte. 
 
Forfatterne er meget tilfredse med deres Layout. Senest var hun med til at opsætte romanen Solstrejf, som blev udsolgt allerede en måned efter den udkom. Forfatterne havde et særligt ønske til forside billede, det ordnede Lotte lynhurtigt uden problemer. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Lottes hjælp har været med til at bogen er blevet en succes.

– Britta Steen, Bogforlaget Snepryd